Föreläsningar, Skapaframgång

Skapa framgång är en föreläsning som är helt unik i sitt slag som handlar om förflyttningen från nuläge till önskat läge. Magnus har under 25 år undervisat, coachat och föreläst i hur psykologi, biologi och neurologi påverkar vår kommunikation med oss själva och med andra. Att det i grund och botten är hur vi leder oss själva och leder andra som är kärnan i att skapa framgång, både ur ett individ, team och organisationsperspektiv, är det få som känner till.

Föreläsningen kommer att ge kunskap och insikt samt flera aha-upplevelser om tillstånd, beslut och beteenden. I teori förklara hur och varför det neurologiskt och biologiskt är fullt möjligt att ändra på sin egen person till den du vill vara och inte den du enligt slumpen blir.

Skapa framgång på 15 minuter
En kort, inspirerande föreläsning för att väcka tankar och skapa ett WOW. Passar bra till exempelvis företagsmöte, nätverksträffar (Rotary) eller liknande arenor.

Du/Ni kommer få uppleva det här:

✓ Vi fattar beslut utifrån våra känslor
✓ Du väljer ditt tillstånd
✓ Allt du gör idag påverkar dig imorgon
✓ Människans två system

Pris: förfrågan (kostnadsfri)

 

Skapa framgång (60-90 minuter)
Två grundföreläsningar som beskriver VAD som skapar framgång och HUR du gör för att skapa framgång. Föreläsningarna går att anpassa efter grupp och behov. Teori och erfarenheter blandas med övningar och reflektion.

Pris: Upplägg och priser på förfrågan

 

Vad skapar framgång
Fokuserar på vilka förutsättningar och beståndsdelar framgång består av.

Hur skapa framgång
Fokuserar på dina/era beslut och beteenden, alltså hur du/ni tänker och gör samt hur du/ni utvärderar dina/era beteenden så att du utvecklas till det du/ni vill. 

Du/Ni kommer få uppleva det här:

✓ Goda vanor för framgång
✓ Konkreta övningar för hur du uppnår framgång
✓ Lär dig hur du fattar beslut och gör det du vill
✓ Redskap och processer kring hur du kan påverka ditt tillstånd

 

Sponsorföreläsning                                      
Sponsorföreläsning har ett kunskaps- och inspirationsperspektiv men även möjlighet till att sponsra lag, föreningar eller individuella idrottare. Det går även att sponsra ett projekt eller så kan pengarna gå till välgörenhet. Vi tror på att kunskap, samarbete och relationer leder till att vi utvecklas och att vi bygger gemenskap mellan olika människor.

För mer information och bokning.